Hart tot Hart Genezing

Wie ben ik – Referenties

Wilt u weten of uw zorgverzekeraar mijn consulten vergoedt en onder welke omstandigheden? Klik dan hier of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Frederique van Deursen is 10 jaar geleden in mijn praktijk in opleiding gekomen om over een periode van drie jaar het vak van colonhydrotherapeute te leren. Inmiddels heeft ze al weer vele jaren zelfstandig praktijkervaring opgedaan. De laatste vier jaar vraag ik haar een paar maal per jaar om de darmspoelingen te doen tijdens de Detox- en Reinigingsweken die ik een paar maal per jaar in Bad Nieuweschans organiseer. Van de deelnemers aan die kuurweken krijg ik zeer regelmatig goeie en dankbare terugkoppeling. Naast mijn eigen ervaringen als ik mezelf door haar laat behandelen.

Rein Kleipool

Voor mij was het de eerste CHT-behandeling. Ik wist dus niet precies wat ik allemaal zou ervaren. Maar Frederique legde alles goed uit en stelde mij heel goed op mijn gemak. De behandeling is bij haar gelukkig veel meer dan een ‘technische ingreep’. Ik werd met een aangename en geduldige aandacht geleid door een proces van ontspanning en loslaten. Dat was mogelijk omdat Frederique op een zeer prettige en professionele manier zich betrokken toonde met mij, en gedurende de behandeling in contact bleef met mij. Na afloop had ik dan ook een gevoel van opluchting, verfrissing en verkwikking, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dat gevoel bleef nog dagen aanwezig. Ik kom zeker terug voor een behandeling! Dank je wel, Frederique!

Francis, arts, Amsterdam

Met recht een heel professionele behandeling. ColonHydro Therapie is best een intieme behandeling en de manier waarop Frederique te werk ging was met veel respect en zorg. Aandachtig en rustig geleide zij mij door het hele proces met een heel heldere uitleg van elke volgende stap. Wat ik met name fijn vond was dat Frederique tijdens de gehele behandeling contact hield en lette op mijn feedback, fysiek en mentaal. Het voelde vertrouwd voor mij waardoor ik gemakkelijker los kon laten en kon voelen wat er was. Voelde mij erna heerlijk fit en helder. Dank je wel Frederique voor je toewijding en liefdevolle passie.

Kees Klesman, BodyMind Coach

I have been using colon hydrotherapy treatments for years with Frederique and I would totally recommend it to anyone. Frederique is a very calm and gentle lady and I felt very much at ease with her during the treatments. Her holistic approach has helped me in many ways and if you are ever in need of a colon hydrotherapy treatment, she is the one to reach to.

Michaelle Boisson

Een darmspoeling doen is heel privé.
Laat staan om het door iemand anders te laten doen.
Het is intiem en kan veel losmaken.
Het is uiteraard heel persoonlijk bij wie je dat dan fijn vindt.
Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken en zeg uit de grond van mijn hart:
Als je eenmaal bij Frederique bent geweest wil je nergens anders meer!

Anoniem.

Behandelingen en Tarieven

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Of wil je weten hoeveel het kost om een behandeling te laten doen?

Praktijkadres

Oude Singel 118B

2312 RE Leiden
06 20278441
info@harttothartgenezing.nl

 

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 20:00u
Dinsdag: 9:00 - 20:00u
Woensdag: 9:00 - 20:00u
Donderdag: 9:00-20:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00u
Zaterdag: 12:00 - 18:00u